ADVIES

Dorst & Partners maakt zich sterk om zorginstellingen vraaggestuurd te kunnen laten werken. De cliënt, bewoner of patiënt is hierbij altijd het uitgangspunt. Terwijl behandeling en processen om hen heen worden georganiseerd. De veranderingen in de samenleving en in het zorgstelsel waarin we meer en meer toe gaan naar een participatie maatschappij vragen om een geheel andere benadering en gedrag. Dit vraagt van álle betrokkenen, dus zowel bewoners en familie als van zorgverleners een actieve houding. Dorst & Partners verzorgt op dit terrein trainingen voor betrokkenen, kan als gastspreker zeer overtuigend de dialoog met de betrokken partijen aangaan en beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht om bijvoorbeeld directieleden, staf en medewerkers de juiste richting op te laten bewegen.

 

Wij dienen regelmatig als klankboard voor zorgbestuurders en leidinggevenden. Wanneer er behoefte is om in een veilige setting eens van gedachten te kunnen wisselen met iemand uit de sector of juist een totaal andere omgeving, bemiddelen wij  hierin of bieden u coaching op maat. Dorst & Partners kan u adviseren bij aanschaf en implementatie van technologie ter ondersteuning of verbetering van de eigen regie, gezondheid en/of gezondheidszorg. Wij weten wat er te koop is, wat de wetenschappelijke onderbouwing van de resultaten zijn of kunnen worden en welke techniek nodig is om langer zelfstandig te wonen in je eigen huis en sociale omgeving. Wij hebben een relevant netwerk op het gebied van Ambient techniek, Assistent living, E-health en Domotica. Dorst & Partners biedt niet alleen advies en ondersteuning in de zorg maar kan ook ingezet worden bij vraagstukken die spelen in bijvoorbeeld hotellerie en recreatie.

 

Irene Mulder, mede-oprichter en operationeel directeur bij Dorst & Partners heeft haar sporen ruimschoots verdient in genoemde branches. Zij is een zeer betrouwbare en integere partner als het gaat om advies en training en weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen. Ook voor complexe facilitaire en dienstverleningsvraagstukken kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om het begeleiden van een grootschalige transitie of het reorganiseren van bijvoorbeeld een facilitair (zorg) bedrijf. Wij begeleiden u van inventarisatie tot uitvoering.