KENNISDELEN

De ervaring die in de loop der jaren is opgedaan in de verschillende branches kan voor u als opdrachtgever van onschatbare waarde zijn. Ons netwerk is zo groot en divers dat op alle onderdelen die wij in onze projecten tegenkomen, wij dankbaar gebruik kunnen maken van dit netwerk. Vaak kunnen wij samen het verschil maken en de juiste mensen aan elkaar koppelen. Hierdoor komt best practice binnen handbereik en worden innovaties sneller benut. Wij vinden het belangrijk om het contact met onze relaties goed te onderhouden en besteden hier dan ook veel tijd en aandacht aan. De kennis die wij hebben opgedaan houden we niet alleen voor onszelf, we delen deze ook graag! Als partner, adviseur of als interimmanager. Daarnaast vervult mede-oprichter Mike Dorst regelmatig de rol van dagvoorzitter en spreekt hij op congressen in binnen- en buitenland.

Wilt u eens sparren met een collega zorgbestuurder, een doorgewinterde trainer/coach, een innovatieve vernieuwer, een investeerder of een eindbelegger in vastgoed, dan staan wij u graag persoonlijk bij of brengen wij u met de juiste mensen in contact.

Wilt u meer weten over bijvoorbeeld een vernieuwend concept in de zorg in Nederland of daarbuiten, dan adviseren wij u om aan één van onze studiereizen deel te nemen. Met de vertaling van de ideeën en de vorming van uw plannen helpen wij u graag verder. Ook voor de implementatie van uw plannen maken wij ons sterk.

Heeft uw organisatie of instelling behoefte aan nieuwe huisvesting? Dorst & Partners adviseert en begeleidt u bij uw vraag, desgewenst van idee tot turn key realisatie. Dáár waar tijdens het bouwproces in de traditionele bouw de begeleiding stopt, gaan wij juist verder door tussen bouwer en eindgebruiker te gaan staan voor een optimale afstemming van wensen, mogelijkheden en een efficiënte infrastructuur. Wij zorgen ervoor dat het gebouw als een maatpak om de functie heen wordt gebouwd.